Mededelingenblad 4 juni 2017 Mededelingenblad 4 juni 2017

Ontmoetingskerk: 10.00 uur: Ds. J. Geertse m.m.v. doventolk

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via de KerkWebRadio met ons verbonden zijn.

Collecten:
De eerste collecte is voor de diaconie met als doel : Pinksterzending- Nicaragua. In afgelegen dorpjes in Nicaragua hebben kerken geen eigen voorgangers. Leken doen het meeste werk in de kerk. Dankzij de trainingen van Teyocoyani, partner van Kerk in Actie, zijn ze toegerust voor hun taken. Zij leren hoe ze iets voor anderen kunnen betekenen. Bovendien ervaren ze dat ze niet alleen staan in hun werk.
De tweede collecte is bestemd voor Moderne muziek in onze kerk.

Uit de gemeente:
Anne Wondergem is weer thuisgekomen uit het ziekenhuis. Ze kan weer heerlijk in haar eigen bedje slapen.....
Mw. J. Nijkamp ligt nog steeds in het ziekenhuis. Het gaat iets beter met haar. Zij ligt weer op een kamer met anderen. Zij verblijft op de longafdeling (317, kamer 635) in Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar, Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar.
Dhr. J. Strijbis  ligt al geruime tijd in het ziekenhuis met ernstige klachten aan zijn been. Hij moet waarschijnlijk geopereerd worden. Hij verblijft op de longafdeling (317, kamer 635) in Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Alkmaar, Wilhelminalaan 12, 1815 JD Alkmaar.

Wij wensen alle zieken in ziekenhuis, verpleeg en/of verzorgingshuis of thuis alle goeds toe.

AGENDA:
HELAAS: De kookworkshop van 9 juni kan geen doorgang vinden.
Een volgende keer beter. Taakgroep  Zin in Heerhugowaard