Mededelingenblad 9 juli 2017 Mededelingenblad 9 juli 2017

Ontmoetingskerk 10,00 uur, ds. H.C. van Capelleveen

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via KerkWebRadio met ons verbonden zijn.

COLLECTE
De diaconale collecte  is voor Stichting Present. De missie van Present is een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Zo werkt Present bij al haar projecten samen met organisaties in zorg, welzijn en wonen.
De vrijwilligers zetten zich in voor projecten zoals: opknappen van verwilderde tuinen, helpen bij verhuizingen, dagje uit met bewoners van een zorginstelling, schoonmaken en opruimen, schilderen van een verwaarloosde woning, koken en spelletjes doen in een vrouwenopvang.

De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Kindernevendienst.

-Mevr. Mats de Jong  verblijft voor revalidatie na haar knieoperatie in de Magnushof. Adres: Jacob Ruijsdaellaan 30,
1741 KW Schagen.
-Dhr. Jaap Strijbis verblijft voor drie maanden in Heliomare om te revalideren. Zijn adres is: Heliomare afdeling 2b, Relweg 51, 1949 EC Wijk aan Zee.

ALGEMEEN
Actie lopen voor Kenia.
Twee jaar geleden is de jeugd naar Kenia geweest.
Nu gaan de senioren ook en aan ons wordt gevraagd om via acties geld in te zamelen, voor een school in Kenia, waar nu 120 kinderen komen.
Deze school willen ze uitbreiden voor 400 kinderen.

Jan Bergsma loopt weer de 4 daagse van Nijmegen.
Wilt U hem sponsoren voor Kenia.
Na de dienst staat Jan met een lijst in de Brink.