Mededelingenblad 29 oktober 2017 Mededelingenblad 29 oktober 2017

Ontmoetingskerk:   9.30 uur: ds. P Verhoef uit Alkmaar

Namens de kerkenraad een hartelijk welkom voor u allen, ook voor hen die via de KerkWebRadio met ons verbonden zijn.
Collecten:
De eerste collecte is voor de diaconie met als doel  Hervormingsdag – Steun theologisch onderwijs Pakistan. In de collecte staat het vernieuwende werk van het Open Theologisch Seminarie (OTS) in Pakistan centraal. Christenen vormen er een kleine, maar groeiende minderheid. Er worden materialen ontwikkeld voor zondagscholen, godsdienstonderwijs op scholen, cursussen discipelschap en zelfs een doctoraalstudie theologie. OTS maakt steeds meer gebruik van moderne (digitale) media. Veel cursussen zijn bijvoorbeeld beschikbaar via internet. Zo kunnen niet alleen studenten door het hele land dit materiaal gebruiken, maar ook moslims en hindoes die belangstelling hebben voor het christendom. Jaarlijks volgen meer dan 5.000 studenten een cursus.
De tweede collecte is bestemd voor de kerk met als doel Jeugd en jongerenwerk.
AGENDA:
Copy  mededelingenblad
Zoals velen weten ga ik op 19 oktober met  een groep van 14 mensen naar Kenia. En omdat het mededelingenblad elke week uitkomt, heb ik Janneke Kiesewetter bereid gevonden om mij te vervangen. Copy  a.u.b. van
19 oktober t/m  4 november graag naar Janneke.
E-mailadres:
50+ reis
De 50+ groep van Samen voor Kenia is vertrokken. Zij zullen hun belevenissen bijhouden in het logboek op de website. Vind u het ook leuk om hun te volgen en eventueel een reactie te plaatsen, kijk dan op
met vriendelijke groet, Sietse
Open inloopavond Jeugdwerk
Woensdag 8 november
In de Brink
Iedereen die geïnteresseerd is in de jeugd is uitgenodigd.
Op deze avond kunnen ouders, grootouders en kinderen een kijkje nemen achter de schermen van het Jeugdwerk. Alle groepjes zullen vertegenwoordigd zijn, van Oppasdienst tot TempleTalk, en van Xnight tot Kinderkerstfeest. Je kunt kennismaken met de begeleiders.
De ideale avond om even om het hoekje te kijken bij de verschillende activiteiten die georganiseerd worden voor en door de jeugd.
► We hopen vooral ook nieuwe jeugd (en begeleiders) enthousiast te maken. Ken je mensen met jonge kinderen, of wil je een vriendje of vriendinnetje meenemen? Iedereen is welkom.
Meer informatie is te vinden op de facebook-pagina van de Ontmoetingskerk en van Jeugdwerk PKN HHW.
Vragen? Mail naar