Bericht vanuit de diaconie

Bericht vanuit de diaconie

Er is een nieuw bericht van de Diaconie betreffende Homecare Taul Moldavië.
Zie het item op 'Diaconie'.

 
Oproep! Oproep!
lees meer »
 
Nieuw Logo

Nieuw Logo

Vorig jaar is er voor het eerst gesproken over een nieuw logo. Het huidige logo voldoet niet aan wat we als Ontmoetingskerk en De Brink graag terug willen zien in een logo: namelijk een betere herkenbaarheid naar buiten.
Kijken we naar het huidige logo dan zien we eigenlijk alleen een kerkgebouw, terwijl we niets terugzien van ons mooie ontmoetingscentrum De Brink.

lees meer »
 
Vraag van de webmaster

Vraag van de webmaster

De website van de kerk, www.pkn-heerhugowaard.nl, verandert bijna dagelijks. Als u alleen al de pagina’s ‘Agenda’ en ‘Nieuws’ ziet zegt dat genoeg.

lees meer »
 
Gemeenteweekend 2018

Gemeenteweekend 2018

de start van het nieuwe kerkelijk seizoen

Zet het alvast in uw agenda; 15 en 16 september wordt het kerkelijk seizoen 2018-2019 feestelijk gestart met een weekend waarin voor jong en oud een mooi programma is georganiseerd. Alvast een voorproefje:
 

lees meer »
 
Beeld & Geluid

Beeld & Geluid

Ik heb u in een eerdere uitgave van de Op Weg geïnformeerd over de activiteiten van de groep Beeld & Geluid. We gaan ons nu richten op het onderdeel Beeld. We hebben inmiddels al een idee van wat technisch zoal mogelijk is, maar nu is het van belang om eerst duidelijk te krijgen wat we met elkaar nu precies willen. Daartoe is de groep breder gemaakt met een vertegenwoordiger vanuit de Jeugd, vanuit De Brink en nog een gemeentelid. De eerste bijeenkomst werd een brainstormsessie: wat zijn onze wensen en eisen? Dat heeft geresulteerd in een flinke opsomming onderverdeeld in Gebruik, Techniek en Randvoorwaarden.

lees meer »
 
VEENHUIZERKERK IN DE ZOMER OPEN OP ZONDAG

VEENHUIZERKERK IN DE ZOMER OPEN OP ZONDAG

Op de zondagmiddagen van 6 mei tot en met 2 september zal de Veenhuizerkerk van 13.30 uur tot 16.30 uur open zijn voor publiek. Op 22 juli is er kermis in Veenhuizen en zal de kerk op zondagmiddag gesloten blijven.
Wat is er te zien:

lees meer »